Βιβλιοθήκη Octave Merlier : Δανεισμός «κατόπιν παραγγελίας»

Οδηγίες για την επιστροφή και τον δανεισμό των τεκμηρίων σας – από τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος εξακολουθεί να εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και να παίρνει τις απαιτούμενες προφυλάξεις, εφόσον ο ιός εξακολουθεί να κυκλοφορεί . Με την υπηρεσία «Δανεισμός κατόπιν παραγγελίας» δεν τίθεται σε κίνδυνο ούτε η δική σας υγεία, ούτε η υγεία των άλλων!

→ Για ποιον;
Για τα μέλη της κάρτας IFG CLUB καθώς και για όλους όσοι επιθυμούν να εγγραφούν. Εάν η συνδρομή σας έχει λήξει, μπορεί να ανανεωθεί μετά από αίτημα σας μέσω email μέχρι την κανονική επανέναρξη των υπηρεσιών του Γαλλικού Ινστιτούτου.

→ Τι μπορώ να δανειστώ;
Για το διάστημα που θα λειτουργεί ο δανεισμός «κατόπιν παραγγελίας», ο αριθμός των τεκμηρίων και η διάρκεια του δανεισμού θα διπλασιαστεί: 10 βιβλία, 4 CD & 8 DVD για 6 εβδομάδες.

→ Πώς να επιλέξω;
Οι παραγγελίες σας θα είναι έτοιμες δύο ημέρες αργότερα. Έχετε δύο επιλογές:

● Κάντε την επιλογή σας online από τον κατάλογο: www.mediatheque.gr. Στη συνέχεια την στέλνετε μέσω email: [email protected]

● Καλέστε μας! Μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 έως τη 13.00 και θα προετοιμάσουμε μαζί την επιλογή σας.
Τηλ.: 210 33 98 650

Διευκρινήσεις :

Τα τεκμήρια “προ-δανείζονται” στην κάρτα σας. Για την παραλαβή τους θα δώσετε απλώς το όνομά σας.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Παραλαβή της παραγγελίας σας:

Θα μπορείτε να παραλάβετε τα τεκμήρια που έχετε παραγγείλει από την υποδοχή του Γαλλικού Ινστιτούτου, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 14.30΄ έως τις 17.00΄. Η πρόσβαση στον χώρο υποδοχής περιορίζεται σε δύο άτομα κάθε φορά. Η παραγγελία που δεν έχει παραληφθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία.

Επιστροφή των τεκμηρίων:

Θα διατίθεται στη υποδοχή ένα κουτί για να βάλετε τα τεκμήριά σας. Εάν δείτε ότι τα τεκμήρια που επιστρέψατε εξακολουθούν να εμφανίζονται στο λογαριασμό σας, μην ανησυχείτε! Τα επιστρεφόμενα τεκμήρια θα απομονώνονται για δέκα ημέρες. Μετά την καραντίνα τους, θα απολυμαίνονται, θα αφαιρούνται από το λογαριασμό σας και θα τίθενται ξανά σε κυκλοφορία.

Βιβλιοθήκη Octave Merlier – Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας

τηλ. : 210 33 98 650 / [email protected] / www.mediatheque.gr

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης