Ραντεβού και πάλι στην οδό Σίνα!

IFG_batiment_thumbnailΤο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος στην Αθήνα άνοιξε ξανά τις πόρτες του στο κοινό από τις 8 Σεπτεμβρίου 2020, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα:

⚠️ έλεγχος ασφαλείας και θερμοκρασίας κατά την είσοδο στο Ινστιτούτο
⚠️ τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας
⚠️ υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλο το Ινστιτούτο με εξαίρεση την αυλή
⚠️ χρήση αντισηπτικών χεριών

Το Bistrot Paris-Athènes σας υποδέχεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.30 έως τις 16.30 και το Σάββατο από τις 08.00 έως τις 16.00.

Η Βιβλιοθήκη Octave Merlier επαναλειτουργεί, εφαρμόζοντας ειδικά μέτρα ασφαλείας, μεταξύ των οποίων η καραντίνα στα επιστρεφόμενα βιβλία και ο περιορισμός πρόσβασης σε 10 άτομα συγχρόνως στο χώρο.

Τα μαθήματα γαλλικών ξεκινούν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς για παιδιά και εφήβους.

Η υπηρεσία εγγραφών υποδέχεται ξανά το κοινό. Ωστόσο, το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής και πληρωμής που προσφέρει το Γαλλικό Ινστιτούτο από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 παραμένει ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα εξοικονόμησης χρόνου.

Τέλος, οι πολιτιστικές μας εκδηλώσεις συνεχίζονται, με την πρώτη προβολή του κύκλου «Παρασκευές Σινεμά» και την ταινία «Η Νούμερο Ένα» της Tonie Marshall, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Auditorium Theo Angelopoulos. 

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα Μαθημάτων, το πολιτιστικό μας πρόγραμμα, τα μέτρα ασφαλείας και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.