Οι Kάννες Και το Φεστιβάλ τους...

CANNES


Κατεβαίνοντας ξανά προς τη θάλασσα... 

Αυτή τη χρονιά, το 68ο Φεστιβάλ των Καννών θα λάβει χώρα από τις 13 έως τις 24 Μαΐου 2015, υπό την προεδρία των αδερφών Κοέν.

Οι εορτασμοί θα λάβουν χώρα στο Palais des Festivals et des Congrès. Το κοινό του Φεστιβάλ θα έχει την ευκαιρία ν'ανακαλύψει τον ανακαινισμένο χώρο σε σύγχρονες εκλεπτυσμένες γραμμές και τη μυθική αίθουσα, αυτή των Μεγάλων Συναυλιών Louis Lumière, καλλωπισμένη και εκσυγχρονισμένη.

Στις Κάννες πρέπει κανείς να πάει στον κινηματογράφο...

Στην παραλία

Από το 2002, ο Κινηματογράφος της παραλίας, που διευθύνεται από τον Κινηματογράφο των Καννών, το Φεστιβάλ των Καννών και την Πόλη των Καννών, προβάλει υπαίθρια ταινίες.

Είναι η ευκαιρία να δει κανείς ή να ξαναδεί αριστουργήματα που σημάδεψαν την ιστορία του κινηματογράφου, καθώς και ταινίες του Φεστιβάλ των Καννών.

Περπατήστε στη μυθική λεωφόρο της Croisette

 Η Croisette είναι μια λεωφόρος των Καννών κατά μήκος του κολπίσκου η οποία διαθέτει ένα φαρδύ πεζόδρομο κάτω από τα πεύκα, πλαισιώνοντας την αμμόστρωτη παραλία. Προσαρμοσμένη στον παλιό παραθαλάσσιο δρόμο, τον αποκαλούμενο « δρόμο του μικρού σταυρού », είναι παγκοσμίως γνωστή κυρίως χάρις στο περίφημο κόκκινο χαλί του Palais des festivals, που διασχίζουν εδώ και δεκαετίες οι πιο διάσημοι αστέρες.

Κατεβάστε την εφαρμογή : https://itunes.apple.com/fr/app/cannes-is-yours-city-guide/id444755820?mt=8