Προσκλήσεις εξετάσεων DELF-DALF-SORBONNE Μαΐου 2023

Αγαπητοί υποψήφιοι, δείτε την πρόσκλησή σας για τις εξετάσεις DELF-DALF SORBONNE – Μαΐου 2023, στην πλατφόρμα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος:

Για το Sorbonne: ΔΕΙΤΕ ΤΗN ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Για τα DELF/DALF: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Για να συμβουλευθείτε και να εκτυπώσετε την πρόσκλησή σας παρακαλούμε όπως πληκτρολογήσετε τον κωδικό σας και το επώνυμο, ή επώνυμο, όνομα και το ΕΤΟΣ (μόνο) γεννήσεώς σας.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών, καθώς και τα σχολεία, πληκτρολογούν τον κωδικό κέντρου και τον κωδικό πρόσβασης και εμφανίζεται η λίστα των υποψηφίων τους.

⚠️ Υπενθυμίζουμε σε όλους τους υποψηφίους των εξετάσεων ότι εισέρχονται στο εξεταστικό κέντρο με την πρόσκληση και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ για τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις DELF – DALF – SORBONNE Μαΐου 2023 οι οποίες έχουν σταλεί και ηλεκτρονικά στους υποψηφίους.

ΟΔΗΓΙΕΣ  προς υποψηφίους εξετάσεων SORBONNE B2-C1-C2 εξ αποστάσεως.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, η Υπηρεσία Εξετάσεων βρίσκεται στη διάθεσή σας: [email protected]

Καλή επιτυχία !

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Προέδρου της Κυβερνήσεως για προκήρυξη εθνικών εκλογών την 21η Μαΐου 2023, οι εξετάσεις στη Γαλλική γλώσσα οι οποίες είχαν προγραμματιστεί μεταξύ 19-21 Μαΐου 2023 μεταφέρονται ως έχουν μεταξύ 26-28 του ιδίου μήνα.

Όλες οι προφορικές εξετάσεις DELF-DALF σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι οποίες ήταν προγραμματισμένες τις καθημερινές ημέρες παραμένουν ως έχουν καθώς και οι προφορικές εξετάσεις Sorbonne (Ιδέ αναλυτικό πρόγραμμα).

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης