Η ΚΑΡΤΑ CLUB IFG

ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
Γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του Club IFG για να έχετε πρόσβαση στα προνόμια που εξασφαλίσαμε ειδικά για εσάς!

Η κάρτα Club IFG

Θέλετε να επωφελείστε από αποκλειστικές προσφορές, να ενημερώνεστε πρώτοι για τη γαλλόφωνη επικαιρότητα στο χώρο του πολιτισμού και της διανόησης, να εξοικονομείτε χρήματα όλο το χρόνο με τις προνομιακές τιμές που προσφέρει το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας;

Γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του Club IFG για να έχετε πρόσβαση στα προνόμια που εξασφαλίσαμε ειδικά για εσάς!

Τα προνόμιά σας | Κατάλογος συνεργατών

• Συνδρομή στη Βιβλιοθήκη Octave Merlier & Culturethèque 
Αποκτήστε πρόσβαση σε πάνω από 80.000 τεκμήρια για τη Γαλλία και το γαλλικό πολιτισμό, σε κονσόλες με επιλεγμένα βιντεοπαιχνίδια στα γαλλικά, στο γαλλικό Τύπο, στη βιβλιοθήκη του σπουδαστή και σε πολλά άλλα.

• Αποκλειστικές προσκλήσεις 
Συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, εγκαίνια εκθέσεων. Παρακολουθήστε ταινίες σε avant-première, παρευρεθείτε σε αποκλειστικές βραδιές και εκδηλώσεις για τα μέλη του Club IFG.

• Εκπτώσεις σε πολιτιστικές εκδηλώσεις
Επωφεληθείτε από εισιτήρια μειωμένης τιμής στις εκδηλώσεις του IFG και των συνεργατών του.

• Εκπτώσεις & ειδικές προσφορές
Επωφεληθείτε καθημερινά από προνομιακές τιμές και αποκλειστικές προσφορές σε μία πλούσια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, που επιλέξαμε για εσάς.

Δείτε αναλυτικά τις προνομιακές προσφορές των συνεργατών μας ΕΔΩ

Αποκτήστε την κάρτα σας

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:

1. Επιλέξτε κατηγορία συνδρομής

  •  Ενήλικας κανονική τιμή: 30 € ετήσια συνδρομή / 20 € εξάμηνη συνδρομή
  • Μειωμένη τιμή: φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι, καθηγητές γαλλικής γλώσσας, με την επίδειξη σχετικού δικαιολογητικού: 20 € ετήσια συνδρομή
  • Παιδιά έως 14 ετών: δωρεάν
  • Μαθητές και σπουδαστές του Γαλλικού Ινστιτούτου: δωρεάν**Δωρεάν ετήσια συνδρομή για τους εγγεγραμμένους στα μαθήματα ή στα θεματικά εργαστήρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

2. Αποκτήστε την κάρτα σας

Στο IFG, από το Τμήμα εγγραφών (Σίνα 31, ισόγειο):

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 17:45
  • Σάββατο: 09:30 – 16:15

Διαδικτυακά, από την άνεση του χώρου σας και μέσα από την ιστοσελίδα του IFG

3. Εγγραφείτε στο Newsletter του IFG για να ενημερώνεστε κάθε μήνα για τα νέα και τις αποκλειστικές προσφορές του Club IFG.

4. Επιδείξτε την κάρτα σας σε κάθε επίσκεψή σας στο IFG και πριν από κάθε συναλλαγή στο δίκτυο των συνεργατών μας και απολαύστε προνόμια!

Ο κατάλογος των συνεργατών εμπλουτίζεται διαρκώς και οι προτεινόμενες προσφορές ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.

Καλώς ήρθατε στο Club IFG !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: [email protected]

Γίνετε συνεργάτης

Θέλετε να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας και να ενισχύσετε την προβολή της επιχείρησής σας στην κοινότητα των φίλων του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος;

Εάν η επιχειρηματική σας δραστηριότητα συμβάλλει στην ανάδειξη του γαλλικού και του ελληνικού πολιτισμού και της τεχνογνωσίας, στην προώθηση της εκπαίδευσης, της βιώσιμης ανάπτυξης και της χειροποίητης δημιουργίας / βιοτεχνίας, επικοινωνήστε μαζί μας για να γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας.

Επικοινωνία: [email protected]

Οι προσφορές του μήνα

ΜΑΪΟΣ 2022

Αυτό τον Μάιο, ανακαλύπτουμε το φυσικό περιβάλλον που μας περιβάλλει!

Το 2000, η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αποφάσισε να ανακηρύξει την 22η Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη βαθιά ανησυχία της για τη συνεχιζόμενη απώλεια της βιοποικιλότητας παγκοσμίως.

Τα δάση, σύνθετα οικοσυστήματα, αποτελούν εξαιρετικές δεξαμενές βιοποικιλότητας και αδιαμφισβήτητα στοιχεία παγκόσμιας κληρονομιάς.

Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή Ημέρα, Η Παρέα του Δάσους προσκαλεί τα παιδιά 4-11 ετών να ανακαλύψουν τα ζώα και τους έμβιους οργανισμούς που συνθέτουν τη βιοποικιλότητα των δασών και των πάρκων της Αθήνας. Είδη φυτών, είδη ζώων, φυσικοί θησαυροί… Ένας συναρπαστικός κόσμος αποκαλύπτεται στα παιδιά μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες στη φύση.

Επωφεληθείτε από την ειδική έκπτωση 20% στις εγγραφές για τα εργαστήρια του Σαββάτου 14 και 21 Μαΐου 2022.

«Τσαλαπετεινοί» για παιδιά 6 έως 11 ετών

Πού; Λόφος Φιλοπάππου
Πότε; Σάββατο 14 Μαΐου 2022, 10.00-12.00

Στο εργαστήρι των Τσαλαπετεινών το θεατρικό παιχνίδι συναντά τη φύση. Η εξερεύνηση του φυσικού χώρου συνδυάζεται με τη μέθοδο του θεατρικού παιχνιδιού και της έκφρασης μέσω των τεχνών. Τα παιδιά αξιοποιούν τα ερεθίσματα της φύσης και τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά και αναπτύσσουν νέες δεξιότητες στο πλαίσιο της ομάδας. Ανακαλύπτουν, καλλιεργούν τη φαντασία τους, διαμορφώνουν και ζωντανεύουν ρόλους και ιστορίες με υλικά της φύσης.

«Τζιτζίκια» για παιδιά 4-7 ετών

Πού; Στο Πάρκο Συγγρού
Πότε; Σάββατο 21 Μαΐου 2022, 11.00-13.00

Στο εργαστήρι των Τζιτζικιών, η επαφή με τα φυσικά υλικά, το σκαρφάλωμα, το σκάψιμο, η ανακάλυψη εντόμων ή καρπών δίνουν στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν μέσα από το βίωμα. Το ελεύθερο παιχνίδι στη φύση και η μη καθοδηγούμενη μάθηση στοχεύουν στην ενίσχυση της κριτικής σκέψης, στη σωματική ενδυνάμωση, στην αυτενέργεια, στη συνεργασία και στην επίλυση δυσκολιών, με ευχάριστο και αβίαστο τρόπο.

 

Εγγραφές: pareatoudasous.gr/contactus

Περισσότερες πληροφορίες: pareatoudasous.gr

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης