Σπουδές στη Γαλλία

France Alumni Ελλάδα

Κάθε χρόνο, πολλοί νέοι επιλέγουν να σπουδάσουν στη Γαλλία. Στο γαλλικό σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης δεν γίνεται καμία διάκριση μεταξύ αλλοδαπών και Γάλλων φοιτητών: οι χορηγούμενοι τίτλοι σπουδών και οι προϋποθέσεις εισαγωγής είναι πανομοιότυπες. Οι σπουδές στη Γαλλία αποτελούν, κατά κάποιο τρόπο, λογική συνέχεια του ελληνικού πολιτισμού, δεδομένης της μεγάλης εγγύτητας των δύο πολιτισμών. Τα γαλλικά ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης και έρευνας, δημόσια ή ιδιωτικά, πανεπιστήμια ή Ειδικευμένες Σχολές (Grandes Ecoles), χαίρουν διεθνούς φήμης και αναγνώρισης για την ποιότητα του εκπαιδευτικού και ερευνητικού τους έργου, καθώς και για τις καινοτόμες πρακτικές τους.

Το δίκτυο Grèce France Alumni δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες απόφοιτους της γαλλικής ανώτατης εκπαίδευσης να διατηρήσουν την επαφή με τους συμφοιτητές τους και να διευρύνουν τις επαγγελματικές προοπτικές τους. Το δίκτυο φέρνει κοντά απόφοιτους και επαγγελματίες και προσφέρει πληθώρα εργαλείων και δυνατοτήτων: παγκόσμια αναλυτική επετηρίδα, θεματικές ομάδες, αγγελίες πρακτικής άσκησης και θέσεων εργασίας, προσωπικές μαρτυρίες, συμβουλές και ειδική στήλη ηλεκτρονικού περιοδικού. Το δίκτυο στηρίζεται σε συνεργασίες με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και επιλεγμένες επιχειρήσεις. Χάρις στο Grèce France Alumni, διατηρείτε ζωντανή την επαφή σας με τη Γαλλία και αναδεικνύετε την εμπειρία σας, επωφελούμενοι από τα προνόμια ενός εκτεταμένου επαγγελματικού δικτύου!

Ελάτε και εσείς στην κοινότητα των εγγεγραμμένων μελών του Grèce France Alumni και κρατήστε ζωντανή την εμπειρία!

Θα βρείτε:

Ένα εύχρηστο ευρετήριο αναζήτησης στο δίκτυο Alumni

Το διαδραστικό ευρετήριο του Grèce France Alumni σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε αναλυτικές αναζητήσεις χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά κριτήρια αναζήτησης. Έρχεστε σε επαφή με παλαιούς συμφοιτητές σας και άλλους χρήστες άλλων χωρών με βάση τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Έχετε πλήρη έλεγχο των δεδομένων σας και των ρυθμίσεων ασφαλείας και του απορρήτου του λογαριασμού σας.

Θεματικές ομάδες δικτύωσης

Δημιουργήστε θεματικές ομάδες, προσκαλέστε φίλους ή απόφοιτους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα: ένας τρόπος για να αναπτύξετε νέες γνωριμίες ή να διατηρήσετε τις υπάρχουσες επαφές, να συζητήσετε για γενικά ή εξειδικευμένα θέματα να διευρύνετε τις επαγγελματικές προοπτικές σας.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την προώθηση της καριέρας σας

Το Grèce France Alumni εντοπίζει και σας ενημερώνει για τις αγγελίες πρακτικής άσκησης και θέσεων εργασίας, που αντιστοιχούν στα πτυχία και στις επιδιώξεις σας, στη Γαλλία και το εξωτερικό. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε επίσης χρήσιμες συμβουλές καριέρας και μαρτυρίες αποφοίτων για τους οποίους η εμπειρία σπουδών στη Γαλλία λειτούργησε ως καταλύτης για την επαγγελματική επιτυχία.

Καταξιωμένοι συνεργάτες για ακόμη περισσότερες ευκαιρίες

Το Grèce France Alumni δίνει πρόσβαση σε ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης και επιλεγμένες επιχειρήσεις και εταίρους, σε ειδικές πλατφόρμες επικοινωνίας μέσω των οποίων λαμβάνετε συνεχή ενημέρωση για θέματα της επικαιρότητάς τους. Ένας σίγουρος τρόπος για να είστε σίγουροι ότι δεν χάνετε καμία ευκαιρία.

Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό για να μένετε σε επαφή με τη Γαλλία

Καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικοί, ηθοποιοί… πολλοί είναι οι απόφοιτοι που διέπρεψαν στην πολιτιστική σκηνή της Γαλλίας. Ανακαλύψτε τους στη στήλη του ηλεκτρονικού περιοδικού του Grèce France Alumni και ενημερωθείτε για την γαλλική πολιτιστική επικαιρότητα. Ανατρέξτε στις σελίδες γαστρονομίας ή ακολουθήστε τις προτεινόμενες τουριστικές διαδρομές για να προετοιμάσετε το επόμενο ταξίδι σας στο Παρίσι ή στη γαλλική επαρχία!

Δείτε τις εντυπώσεις μελών του δικτύου Grèce France Alumni

Grèce France Alumni

Επίσημη ιστοσελίδα
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης