Σπουδές στη Γαλλία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ δialogos – ΜΑΡΤΙΟΣ 2024


Το Τμήμα Επιστημονικής και Ακαδημαϊκής Συνεργασίας της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα προχωρά στην αποστολή νέου κύκλου ενημερωτικών δελτίων δialogos η οποία είχε ανασταλεί πριν από μερικά χρόνια. Θα σας ενημερώνουμε για τα τελευταία νέα που σχετίζονται με την ελληνογαλλική επιστημονική και ακαδημαϊκή συνεργασία καθώς και τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις που προσφέρει η υπηρεσία μας στο ευρύ κοινό.

Αποστολή μας είναι η προώθηση της ελληνογαλλικής επιστημονικής και ακαδημαϊκής συνεργασίας. Η συνεργασία αυτή είναι δυναμική και, επί του παρόντος, έχουμε καταγράψει περίπου 670 συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μας, συμπεριλαμβανομένων και εννέα κοινών μεταπτυχιακών ERASMUS MUNDUS, δύο διεθνών μεταπτυχιακών και έξι κοινών μεταπτυχιακών (διπλά πτυχία), καθώς και δέκα ευρωπαϊκές συμμαχίες στις οποίες συμμετέχουν ελληνικά και γαλλικά πανεπιστήμια.

Θα μας διαβάζετε κάθε έξι μήνες. Μη διστάζετε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας για να παρακολουθείτε τις εκδηλώσεις μας για τα τρέχοντα επιστημονικά θέματα: βιώσιμη ανάπτυξη, βιοποικιλότητα, τεχνητή νοημοσύνη, αστροφυσική, ευρωπαϊκή θητεία του ενεργού πολίτη κλπ. Συνεργαζόμαστε σταθερά με Γάλλους και Έλληνες ερευνητές-τριες, πανεπιστημιακούς και ΜΚΟ.

Με εκτίμηση.

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης