Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε γαλλικά;

Eπιλέγοντας το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, επωφελείστε από:

μια γαλλική τεχνογνωσία στην υπηρεσία της εκμάθησης της γλώσσας. Οι πιο σύγχρονες επικοινωνιακές μέθοδοι καθιστούν τα μαθήματά μας μία ζωντανή εμπειρία για τους μαθητές και εξασφαλίζουν την γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας, σε ένα άρτιο και ευχάριστο περιβάλλον.

μια έμπειρη ομάδα καθηγητών, διπλωματούχων στη διδασκαλία της γαλλικής ως ξένη γλώσσα.

ένα ζωντανό γαλλόφωνο χώρο πολιτισμού όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε κινηματογραφικές προβολές, λογοτεχνικές, επιστημονικές, φιλοσοφικές και παιδαγωγικές διαλέξεις και συζητήσεις, εκθέσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κ.α.

την πλούσια συλλογή της βιβλιοθήκης μας, που την καθιστά μοναδική στο είδος της στην Αθήνα.

ΝΕΟ! Αυτή τη χρονιά προτείνουμε εξ ολοκλήρου διαδικτυακά μαθήματα γαλλικών για ενήλικες.

Στηριζόμενη στο επιτυχημένο μοντέλο της εικονικής τάξης και της ομαδικής τηλεδιάσκεψης, η πρόταση μας καλύπτει όλα τα επίπεδα (από A1 έως C2), εργαστήρια γλωσσικής εξάσκησης και κάποια εξειδικευμένα μαθήματα.

Έχετε πλέον τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στο μάθημα από όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις. Αναμφίβολα, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος εκμάθησης για όσους δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην οδό Σίνα ή για όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών.

Έχει έρθει λοιπόν η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά!

Μέτρα ασφαλείας για τους μαθητές του Γαλλικού Ινστιτούτου

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος εφαρμόζει με σχολαστικό τρόπο τα μέτρα προστασίας και τήρησης αποστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους διδάσκοντες και τους μαθητές, στις αίθουσες διδασκαλίας και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, εκτός της αυλής.

Για την είσοδο στο Γαλλικό Ινστιτούτο είναι απαραίτητη η επίδειξη εγγράφου ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης), καθώς και ο έλεγχος όλων των χειραποσκευών.

Στα κομβικά σημεία του Ινστιτούτου υπάρχουν αντισηπτικά χεριών που μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε συχνά τα αντισηπτικά ή να πλένετε συχνά τα χέρια σας, κυρίως μετά τα διαλείμματα, πριν την επιστροφή στην αίθουσα.

Το προσωπικό μας βρίσκεται στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου ώστε να επιβλέπει και να φροντίζει για την τήρηση όλων των προαναφερόμενων μέτρων.

Επιπλέον μέτρα ασφαλείας για τους μαθητές του Γαλλικού Ινστιτούτου :

Οι αίθουσες διδασκαλίας απολυμαίνονται και αερίζονται πριν και μετά από κάθε μάθημα.

Απαγορεύεται στους γονείς να περιμένουν το(α) παιδί(ά) τους έξω από τις αίθουσες (στους ορόφους) με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις. Επιτρέπεται μόνο ένας γονέας να παραλαμβάνει το(α) παιδί(ά) του από την αίθουσα στα μαθήματα για παιδιά κάτω των 7 ετών.

Τα διαλείμματα των τάξεων γίνονται διαδοχικά, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην αυλή και την καφετέρια.

Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Τηλέφωνο

210 33 98 600

Διεύθυνση

Σίνα 31, 106 80 Αθήνα

Πρόγραμμα μαθημάτων Λάρισας
Πρόγραμμα μαθημάτων Πάτρας
Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης