Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε γαλλικά;

Στη σύγχρονη εποχή όπου έχουμε όλοι εύκολη πρόσβαση σε πολλά εργαλεία επικοινωνίας, η εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και επιβεβλημένη. Τα γαλλικά, η μοναδική γλώσσα μαζί με τα αγγλικά, που ομιλείται και στις πέντε ηπείρους, έχει πάντα εξέχουσα θέση στην εκπαίδευση στην Ελλάδα. Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προτείνει την εκμάθησή της εδώ και πάνω από έναν αιώνα επιτυχημένης συνεχούς παρουσίας.

◾ Ως χώρος εκπαίδευσης εγγυάται, σε συνεργασία με μια έμπειρη ομάδα διπλωματούχων καθηγητών, το καλύτερο δυνατό επίπεδο σπουδών στη γαλλική γλώσσα για όλα τα επίπεδα και τα αντίστοιχα πτυχία.

◾ Ως ζωντανός χώρος πολιτισμού, σκέψης και ανταλλαγής ιδεών, αποτελεί το ιδανικό γαλλόφωνο περιβάλλον. Διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, εντός και εκτός των τειχών του και παρέχει στήριξη στις ελληνογαλλικές διοργανώσεις ελληνικών πολιτιστικών φορέων.

◾ Ως τόπος ενημέρωσης και συναντήσεων, θέτει στη διάθεση των μαθητών και του κοινού μια μοναδική σε συλλογή βιβλιοθήκη, το γραφείο Campus France για ενημέρωση για τις σπουδές στη Γαλλία καθώς και μια δροσερή αυλή στη καρδιά της πόλης.

Επιλέγοντας το Γαλλικό Ινστιτούτο για την εκμάθηση της γλώσσας, έχετε τη μοναδική ευκαιρία να μάθετε αλλά και να ζήσετε τα γαλλικά, σαν να είστε στη Γαλλία!

Πρόγραμμα μαθημάτων 2023-2024 : Δείτε το PDF

Πληροφορίες

Πρόγραμμα μαθημάτων 2023-2024
Πρόγραμμα μαθημάτων για γαλλόφωνους 2023-2024
Εγγραφές

Έναρξη εγγραφών από

28 Αυγούστου 2023: παιδιά & έφηβοι
11 Σεπτέμβρη 2023: ενήλικες δια ζώσης & διαδικτυακά

Εγγραφείτε στα μαθήματα
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
Kατατακτήριο τεστ από τις 4 Σεπεμβρίου 2023
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Τηλέφωνο

210 33 98 600

Διεύθυνση

Σίνα 31, 106 80 Αθήνα

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης