Συνέντευξη Τύπου 22ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος

Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος επιστρέφει και πάλι στις αίθουσες, στο καθιερωμένο ανοιξιάτικο ραντεβού του με τους/ις σινεφίλ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, από τις 29 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου 2022.

Το πλήρες πρόγραμμα του #FFF22 θα παρουσιαστεί την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00 στο Auditorium Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, η οποία θα μεταδίδεται και απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί, από τον Nicolas Eybalin, Σύμβουλο Συνεργασίας και Μορφωτικής Δρασης/Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και Πρόεδρο του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και από τον Θοδωρή Κουτσαύτη, Υπεύθυνο Οπτικοακουστικών Μέσων του Γαλλικού Ινστιτούτου της Ελλάδος και Διευθυντή του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

Το 22ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος σάς προσκαλεί να εγγραφείτε στο newsletter του, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τις προβολές και τις εκδηλώσεις του.

Ακολουθήστε το Φεστιβάλ στην επίσημη σελίδα του στο Facebook

 

15 Μαρ 2022

12:00

Auditorium Theo Angelopoulos

Είσοδος ελεύθερη

Ζωντανή Μετάδοση!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ AUDITORIUM THEO ANGELOPOULOS

Με βάση τις οδηγίες των ελληνικών αρχών, η είσοδος στο Auditorium Theo Angelopoulos επιτρέπεται μόνο σε κατόχους πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης των τελευταίων 6 μηνών.

Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών έχουν δυνατότητα πρόσβασης εφόσον έχουν υποβληθεί σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο self-test εντός των τελευταίων 24 ωρών.

Η χρήση μάσκας (FFP2) είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου και καθ’όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Για την διευκόλυνση της τήρησης των αποστάσεων ασφαλείας, η χωρητικότητα του Auditorium παραμένει περιορισμένη, με κάθε δεύτερη θέση κενή.

Για την είσοδο στο Γαλλικό Ινστιτούτο είναι απαραίτητη η επίδειξη εγγράφου ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης), καθώς και ο έλεγχος όλων των χειραποσκευών.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος εφαρμόζει με σχολαστικό τρόπο τα μέτρα προστασίας και τήρησης αποστάσεων σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ.

Συνέντευξη Τύπου 22ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος
Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης