Συνέντευξη Τύπου 23ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος

Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος επιστρέφει και πάλι στις αίθουσες, στο καθιερωμένο ανοιξιάτικο ραντεβού του με τους/ις σινεφίλ Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου και Χανίων, από τις 21 έως τις 29 Μαρτίου 2023.

Το πλήρες πρόγραμμα του #FFF23 θα παρουσιαστεί την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στο Auditorium Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, η οποία θα μεταδίδεται και απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου και μέσω Facebook live.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί, από τον Nicolas Eybalin, Σύμβουλο Συνεργασίας και Μορφωτικής Δρασης/Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και Πρόεδρο του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και από τον Θοδωρή Κουτσαύτη, Υπεύθυνο Οπτικοακουστικών Μέσων του Γαλλικού Ινστιτούτου της Ελλάδος και Διευθυντή του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

Το 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος σάς προσκαλεί να εγγραφείτε στο newsletter του, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τις προβολές και τις εκδηλώσεις του.

Ακολουθήστε το Φεστιβάλ στην επίσημη σελίδα του στο Facebook

 

14 Μαρ 2023

12:00

Auditorium Theo Angelopoulos - IFG

Είσοδος ελεύθερη

Ζωντανή Μετάδοση!
Συνέντευξη Τύπου 23ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος
Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης