«Θεματικές συζητήσεις στα γαλλικά» με τη μορφή εικονικών τάξεων

05, 12 και 19/11/2021, από τις 18.00’ μέχρι τις 20.00’ | διαδικτυακά

Στο πλαίσιο του Ψηφιακού Νοεμβρίου 2021, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να συμμετάσχει δωρεάν σε δοκιμαστικά, διαδικτυακά μαθήματα γλωσσικής εξάσκησης στα γαλλικά, διάρκειας 30 λεπτών.

Με τον συγκεκριμένο τρόπο εξ αποστάσεως διδασκαλίας επιτυγχάνεται η βελτίωση της έκφρασης και της αλληλεπίδρασης στα γαλλικά, ακόμη και σε ενδιάμεσα επίπεδα γλωσσομάθειας.

Η συμμετοχή στα τμήματα είναι ελεύθερη κατόπιν εγγραφής ([email protected]) σε άτομα 17 ετών και άνω, με γνώσεις επιπέδου B1 και άνω, που επιθυμούν να συζητήσουν στα γαλλικά γύρω από θέματα όπως:

  • η Ευρώπη (05/11)
  • η βιώσιμη ανάπτυξη (12/11)
  • χορτοφαγία (vegeterian) versus αυστηρής χορτοφαγίας (vegan) (19/11)

«Θεματικές συζητήσεις στα γαλλικά» με τη μορφή εικονικών τάξεων.

Η φετινή διοργάνωση του Ψηφιακού Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (IFG) εστιάζει σε διάφορες πτυχές του ψηφιακού μετασχηματισμού. Για μία ακόμη χρονιά και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, όλα τα τμήματα του Ινστιτούτου συνδράμουν στη διοργάνωση και προτείνουν στο κοινό μία ελληνογαλλική προσέγγιση της θεματικής, μέσα από δια ζώσης και διαδικτυακές εκδηλώσεις: στρογγυλές τράπεζες, επιμορφωτικά εργαστήρια, εκθέσεις, προβολές, ευκαιρίες ανακάλυψης και ψυχαγωγίας.

19 Νοέ 2021

18:00

Η συμμετοχή στα τμήματα είναι ελεύθερη κατόπιν εγγραφής: [email protected]

Διαδικτυακή εκδήλωση
«Θεματικές συζητήσεις στα γαλλικά» με τη μορφή εικονικών τάξεων
Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης