Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε γαλλικά;

Γαλλική Γλώσσα

Εάν η επιχείρησή σας είναι θυγατρική γαλλικής ή γαλλόφωνης εταιρίας, έχει επιχειρησιακές σχέσεις µε γαλλικές εταιρίες ή απευθύνεται σε γαλλόφωνο πελατολόγιο, τότε το πρόγραµµά µας είναι ιδανικό για εσάς!

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος δημιουργεί και προσφέρει, για το προσωπικό σας και τα στελέχη σας, µια εξιδεικευμένη εκμάθηση γαλλικών, προσαρμοσμένη στον επαγγελματικό σας χώρο, βασιζόμενη στις ακόλουθες αρχές: συγκεκριμένοι και καθορισμένοι στόχοι σύμφωνα µε τις ανάγκες σας, ευελιξία του προγράµµατος και ειδική γαλλική παιδαγωγική μέθοδος.

Επιλέγουμε µία μέθοδο ειδικά προσαρμοσμένη στις επιχειρήσεις, σωστά δομημένη χάρη στη μακροχρόνια εµπειρία µας στην εκμάθηση της γαλλικής ως ξένη γλώσσα.

Τι προσφέρουμε:

  • Προκαταρτικό γλωσσικό έλεγχο ώστε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας.
  • Δηµιουργία ενός εκπαιδευτικού προγράµµατος προσαρμοσμένου στις γλωσσικές σας ανάγκες: γενικά γαλλικά, γαλλικά των επιχειρήσεων, τεχνικά γαλλικά, γαλλικά του ξενοδοχειακού και τουριστικού τοµέα κ.α.
  • Μαθήματα από εξειδικευμένους καθηγητές γαλλικών διδάσκουν στο χώρο σας ή στους χώρους του Ινστιτούτου, σύμφωνα µε τις προτιμήσεις σας.
  • Τακτικές εξατομικευμένες εκθέσεις προόδου: ατομικές παιδαγωγικές αναφορές, παρακολούθηση των παρουσιών/απουσιών, προτάσεις-συστάσεις και αξιολόγηση προόδου.
  • Πρόσβαση για τους μαθητές σε µία ψηφιακή πλατφόρμα εργασίας, που στοχεύει στην επικοινωνία τους µε τον καθηγητή και στην ενίσχυση του µαθήµατος.
  • Ευελιξία στην επιλογή ημερών και ωραρίου καθώς και διάρκειας των µαθηµάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Δυνατότητα συµµετοχής στις εξετάσεις των διεθνών διπλωμάτων γλωσσομάθειας DELF-DALF ή DFP (Διπλώματα Επαγγελματικών Γαλλικών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Paris-Île-de-France CCIP).

Ποια είναι τα προνόμια για την επιχείρησή σας;

  • Πρόσβαση στις ξένες αγορές, χάρη στην άμεση επικοινωνία στη γλώσσα των πελατών και των συνεργατών σας.
  • Ενδυνάμωση των γλωσσικών και διαπολιτισμικών ικανοτήτων του προσωπικού σας, μέσα από µία πιο αποτελεσματική διάδραση µε τους γαλλόφωνους πελάτες σας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Catherine OLLIVE, Διευθύντρια του τμήματος Μαθημάτων και Σπουδών
E-mail : [email protected]
T: +30 210 33 98 665

Ιωάννα Κωνσταντή, Αναπληρώτρια
E-mail: [email protected]
T: +30 210 33 98 693

Ελληνική γλώσσα

Είστε Γάλλος ή γαλλόφωνος; Η επιχείρησή σας απευθύνεται σε ελληνόφωνο πελατολόγιο; Είναι ανάγκη να αποκτήσετε άμεσα ένα βασικό επίπεδο για να επικοινωνείτε µε τους συνεργάτες σας στην Ελλάδα;

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος σας προτείνει:
• Ένα πρώτο βασικό επίπεδο µε 60 ώρες διδασκαλίας, από απόλυτα γαλλόφωνους Έλληνες καθηγητές, µε στόχο να αποκτήσετε τις βάσεις της επικοινωνίας στα ελληνικά, πάντα στο πλαίσιο της κοινωνικό-πολιτισµικής πραγματικότητας.
• Ένα επίπεδο A2/B1 για να είστε αυτόνομος χρήστης της ελληνικής γλώσσας, στο πλαίσιο των συνθηκών του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Ευελιξία ωραρίου και ημερών διεξαγωγής των µαθηµάτων σύμφωνα µε τη διαθεσιμότητά σας, σε ιδιαίτερα ή ομαδικά µαθήµατα, τα οποία πραγματοποιούνται είτε στις εγκαταστάσεις σας, είτε στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Mαθήματα μέσω διαδικτύου

Γλωσσικά µαθήµατα (ελληνικών ή γαλλικών) µέσω διαδικτύου, είτε σε µορφή ιδιαίτερων, είτε σε µικρά γκρουπ.

Χάρη στο λογισμικό τηλεδιασκέψεων του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, το προσωπικό σας επωφελείται από την ποιότητα διδασκαλίας µας, χωρίς να απομακρυνθεί από το γραφείο αποφεύγοντας µε αυτόν τον τρόπο, τα έξοδα μετακίνησης και το χαμένο χρόνο στην κυκλοφοριακή συμφόρηση. Το µόνο που χρειάζεστε είναι έναν υπολογιστή (PC ή Mac), µία web-κάμερα, ακουστικά και καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η εικονική τάξη στη διδασκαλία µιας ξένης γλώσσας:
• Από τη µία πλευρά, ο καθηγητής βρίσκεται πίσω από ένα υπολογιστή εξοπλισμένο µε web-κάμερα και το κατάλληλο λογισμικό.
• Από την άλλη πλευρά οι μαθητές, από 1 έως 6 στον αριθμό, συνδέονται στην εικονική τάξη µέσα από έναν υπολογιστή (PC ή Mac). Πριν την έναρξη του µαθήµατος, ο αρμόδιος καθηγητής ελέγχει τη σωστή λειτουργία της εικονικής τάξης.
• Η εικονική τάξη προσομοιώνει µία πληθώρα διαδραστικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, που εφαρμόζονται αντίστοιχα στις «παραδοσιακές» τάξεις, αντισταθμίζοντας έτσι την έλλειψη της φυσικής παρουσίας των συµµετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες:

Catherine OLLIVE, Διευθύντρια του τμήματος Μαθημάτων και Σπουδών
E-mail : [email protected]
T: +30 210 33 98 665

Ιωάννα Κωνσταντή, Αναπληρώτρια
E-mail: [email protected]
T: +30 210 33 98 693

Πληροφορίες

Έναρξη εγγραφών

Κατασκήνωση: από τις 22 Απριλίου 2024

Καλοκαιρινά μαθήματα: από τις 13 Μαΐου 2024

Kατατακτήριο τεστ από τις 13 Μαΐου 2024
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Τηλέφωνο

210 33 98 600

Ωράριο επικοινωνίας:

Δευτέρα έως Πέμπτη: 10.00-18.00
Παρασκευή: 10.00-17.00
Σάββατο: 09.00-14.00

Διεύθυνση

Σίνα 31, 106 80 Αθήνα

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης