Προβολή της ταινίας «À la belle étoile» και συζήτηση στο πλαίσιο της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας «Merci Chef !»

Στο πλαίσιο της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας «Merci Chef !» :

«À la belle étoile» του Sébastien Tulard
(111’ – 2023 – France)
Με τους : Riadh Belaïche, Marwan Amesker, Loubna Abidar

Από νεαρή ηλικία, ο Yazid είχε μόνο ένα πάθος: τη ζαχαροπλαστική. Μεγαλωμένος σε ανάδοχες οικογένειες, ο νεαρός έχει διαμορφώσει έναν αδάμαστο χαρακτήρα. Θα ταξιδέψει από το Epernay ως το Παρίσι, περνώντας από το Μονακό και θα προσπαθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να εργαστεί για τους μεγαλύτερους σεφ ζαχαροπλαστικής και να γίνει ο καλύτερος.

Ακολουθεί συζήτηση με τους Σεφ:
Στέλιο ΠΑΡΛΙΑΡΟ, Σεφ ζαχαροπλαστικής
Marie SIMON, Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γλυκών Τεχνών
Arnaud LARHER, βραβευμένος MOF ζαχαροπλαστικής
Συντονίζει ο Jean-Marie HOFFMANN, Σεφ της Πρεσβείας της Γαλλίας


Πριν την προβολή, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γευτεί γαλλικά εδέσματα στο μπιστρό του Γαλλικού Ινστιτούτου «Maya le Bistro»:

17:00-19:00│ ΜΠΑΡ ΜΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
Η Délifrance προσφέρει στο κοινό γαλλικά κρουασάν.

18:00-19:00│ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΡΕΠΑΣ
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προσφέρει στο κοινό κρέπες.

27 Φεβ 2024

19:00

Auditorium Theo Angelopoulos (Σίνα 31)

Ταινία υποτιτλισμένη στα ελληνικά / συζήτηση με ταυτόχρονη μετάφραση

Είσοδος ελεύθερη
Προβολή της ταινίας «À la belle étoile» και συζήτηση στο πλαίσιο της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας «Merci Chef !»
Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης