Maya le Bistro: μπιστρονομική κουζίνα σε ένα ζεστό περιβάλλον στην καρδιά του Γαλλικού Ινστιτούτου

Ανακαλύψτε το μενού της εβδομάδας: Μενού Δευτέρα 22/04 – Σάββατο 27/04/2024


Στο τέλος της οδού Σίνα, στο εμβληματικό κτήριο του Γαλλικού Ινστιτούτου, κέντρο εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας και χώρος ελληνογαλλικών πολιτιστικών ανταλλαγών εδώ και πάνω από έναν αιώνα, προστέθηκε το «Maya le Bistro».

Σ’ αυτό το all-day μπιστρό μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τον καφέ τους συνοδεία γλυκών, αλλά και να επιλέξουν κάποια από τα νόστιμα και υγιεινά πιάτα που ετοιμάζονται καθημερινά, επί τόπου, από τον σεφ, τον Μέλτη.

Το «Maya, le Bistro» είναι έμπνευση δύο φίλων που συνδύασαν την αγάπη τους, τόσο για την εστίαση και τη μαγειρική, όσο και τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Η ιδέα τους αυτή αγκαλιάστηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο που πατροπαράδοτα δίνει βήμα σε κάθε δημιουργική έκφραση. Η ομάδα του Maya le Bistro ανταποκρίθηκε σ’ αυτήν την αγκαλιά δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο όπου ο επισκέπτης μπορεί ακόμα και να μελετήσει, να κάνει μια επαγγελματική συνάντηση ή να οργανώσει μια εταιρική εκδήλωση.

Ανακαλύψτε το εβδομαδιαίο μας μενού και ρωτήστε μας και για άλλες κλασσικές επιλογές που προετοιμάζουμε καθημερινά ανάλογα με τη διαθεσιμότητα φρέσκων πρώτων υλών!

Όλα αυτά, συμβαίνουν μέσα στο Γαλλικό Ινστιτούτο, δίπλα στην όμορφη αυλή του, το αμφιθέατρο που φιλοξενεί ενδιαφέρουσες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις, την εξαιρετική βιβλιοθήκη και την μοναδική σε θέα ταράτσα του. Σας περιμένουμε λοιπόν καθημερινά, στο δικό μας γαστρονομικό ταξίδι στους πρόποδες του Λυκαβηττού.


Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: από τις 08.00 έως τις 20.00
Σάββατο: από τις 08.00 έως τις 17.00

Contact: 213 022 7458[email protected]
Instagram: maya_le_bistro

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης