Δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων μας για το 2022 – 2023!

Το τμήμα Μαθημάτων του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος σάς καλεί να ανακαλύψετε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2022 – Ιανουαρίου 2023.

Κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα και εγγραφείτε στο μάθημα γαλλικών που σας ταιριάζει ή συμπληρώστε τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Τμήματα για παιδιά και εφήβους, δια ζώσης – Έναρξη εγγραφών: 29 Αυγούστου 2022

Προσφέρονται μαθήματα γλωσσικής εκμάθησης για παιδιά και εφήβους δια ζώσης, στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, καθώς και εξατομικευμένα μαθήματα πιάνου για παιδιά 4 ετών και άνω.

Τμήματα για ενήλικες, δια ζώσης – Έναρξη εγγραφών: 5 Σεπτεμβρίου 2022

Παρακολουθήστε εντατικά, ημι-εντατικά ή μαθήματα σε μικρές ομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πραγματοποιούνται επίσης Θεματικά Εργαστήρια (Γλωσσική εξάσκηση, γαλλόφωνη χορωδία)

Τμήματα για ενήλικες, μέσω διαδικτύου – Έναρξη εγγραφών: 12 Σεπτεμβρίου 2022

Μάθετε γαλλικά μέσω διαδικτύου με καθηγητές του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος όπου και αν βρίσκεστε και επωφεληθείτε από την ποιότητα εκμάθησης του Γαλλικού Ινστιτούτου χωρίς να χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις!

Προσφέρονται μαθήματα γενικών γαλλικών, επαγγελματικών γαλλικών, μετάφρασης, γλωσσικής εξάσκησης, κινηματογράφου, προφοράς και προετοιμασίας για τις εξετάσεις.

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Οι ειδικοί και παιδαγωγικοί στόχοι καθορίζονται σύμφωνα με το επίπεδο και τις ανάγκες σας: γενικά γαλλικά, γαλλικά των επιχειρήσεων, προετοιμασία για τις εξετάσεις, προσομοίωση σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Επιλέγετε το ρυθμό που επιθυμείτε ανάλογα με τη διαθεσιμότητά σας: ημέρα, ωράριο και διάρκεια μαθήματος.

Μαθήματα για Γαλλόφωνους

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προσφέρει μαθήματα ελληνικής γλώσσας, σε γαλλόφωνους ενήλικες.

Μαθήματα για Επιχειρήσεις

Προσφέρονται μαθήματα γαλλικών ή ελληνικών σε Επιχειρήσεις, με εξειδικευμένους καθηγητές που διδάσκουν στο χώρο σας ή στους χώρους του Ινστιτούτου, ή διαδικτυακά, σύμφωνα µε τις προτιμήσεις σας.

Μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, μπορείτε να εγγραφείτε διαδικτυακά στο μάθημα της επιλογής σας.

*Το τμήμα μαθημάτων θα παραμείνει κλειστό από τις 23 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου 2022

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης