Βραδιά «Λα ζεογκραφί ε τρε κουλ» – ένα κουίζ γνώσεων για τον γαλλόφωνο κόσμο!
Στις 24 Σεπτεμβρίου ώρα 19.30, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος υποδέχεται την ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ ομάδα για ένα αξέχαστο κουίζ γνώσεων στην ελληνική γλώσσα.
☄️ Μετά από μια σειρά sold out γεωγραφικών κουίζ σε όλη την Ελλάδα, η Σμαράγδα και η ομάδα πίσω από τη σελίδα «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ» ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος για μια διαγωνιστική βραδιά γνώσεων γύρω από τον γαλλόφωνο κόσμο!
Τι είναι το κουίζ γνώσεων του ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ για τον γαλλόφωνο κόσμο;
Το κουίζ γνώσεων είναι μια βραδιά μάθησης, ψυχαγωγίας και διαγωνισμού με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα που απευθύνεται σε όλα τα πλάσματα, όλων των ηλικιών -παιδιά με τη συνοδεία ενηλίκων, εφηβάκια, φοιτητές και ενήλικες!
🧀 Μπορείτε να έρθετε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος με τους φίλους σας ή και μόνοι και να διαγωνιστείτε, να γνωριστείτε με την ομάδα του ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ, να γελάσετε, και σίγουρα να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για τον γαλλόφωνο κόσμο!
Το event θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα ώρα και είναι μια διαδραστική εμπειρία από την οποία ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟ 👽. Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το παιχνίδι για να ξεσκονίσετε ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας;
🌍 Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να έχετε καμία γνώση γαλλικών, γεωγραφίας, κτλ. για να περάσετε καλά, μόνο όρεξη για μάθηση! Αν βέβαια έχετε και τις γνώσεις, σας περιμένουν δώρα και πολύ χειροκρότημα.
🌍 Υ.Γ.2. Κρατήστε τις παρακάτω λέξεις, θα σας χρειαστούν: Γιαμουσουκρό, σιρκονφλέξ, καμαμπέρ, μπάομπαμπ, Λαμπραντόρ
Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου στον χώρο της εκδήλωσης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε να είστε εκεί 1 ώρα πριν για να προλάβετε να μπείτε!
24 Σεπ 2025
19:30
Auditorium Theo Angelopoulos, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Σίνα 31)
