Club IFG: Οι προσφορές του Νοεμβρίου 2021 για τους εκπαιδευτικούς

Είστε εκπαιδευτικός και μέλος του Club IFG;

Ο ψηφιακός πολιτισμός και οι νέες τεχνολογίες έχουν την τιμητική τους τον Νοέμβριο στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος.

Με αφορμή τη φετινή διοργάνωση του «Ψηφιακού Νοεμβρίου», ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών STEM Education προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων να ζήσουν την εμπειρία των νέων τεχνολογιών!

Θέλετε να τονώσετε το ενδιαφέρον των μαθητών σας για τις Φυσικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, την Επιστήμη των Μηχανικών και τα Μαθηματικά (STEM);

Ο STEM Education προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα STEM, σεμινάρια προγραμματισμού και εκπαιδευτικής ρομποτικής, που διεξάγονται στα κέντρα δια βίου μάθησης της Αττικής από εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά του «Ψηφιακού Νοεμβρίου» και κερδίστε 50% έκπτωση στην εγγραφή στα δια ζώσης σεμινάρια για εκπαιδευτικούς. Η προσφορά ισχύει για τον μήνα Νοέμβριο.

Ανακαλύψτε την προσφορά προγραμμάτων και μυήστε τους μαθητές σας στις νέες τεχνολογίες και στις ειδικότητες του μέλλοντος!

Αν δεν είστε μέλος στο Club IFG, ενημερωθείτε εδώ για τα προνόμια που προσφέρουμε, καθώς και για τον τρόπο απόκτησης της κάρτας.

TAGS

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης