Δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων μας για το 2020 – 2021!

Πρόγραμμα Μαθημάτων του Γαλλικού Ινστιτούτου για την περίοδο Σεπτέμβριος 2020 – Ιανουάριος 2021

Eπωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας:

• Ειδική έκπτωση 5% σε όλα τα ομαδικά μαθήματα (συμπεριλαμβάνεται στις τιμές αυτού του καταλόγου)*
• Μηδενικά έξοδα φακέλου
• Για κάθε έγγραφη σε μάθημα, ΔΩΡΟ η κάρτα club IFG, που συμπεριλαμβάνει συνδρομή στη Βιβλιοθήκη Octave Merlier
* Η προσφορά αυτή ισχύει αποκλειστικά για τις εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν στην πρώτη περίοδο της σχολικής χρονιάς (Σεπτέμβριος και Οκτώβριος 2020)

Εγγραφείτε τώρα και μέσω διαδικτύου

Ειδικό μήνυμα COVID-19

Διαβεβαιώνουμε τους μαθητές ότι το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος συμμορφώνεται πλήρως με τις οδηγίες και υποδείξεις του ΕΟΔΥ.

Ειδική σήμανση έχει τοποθετηθεί με στόχο την αποφυγή συνωστισμού και για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας στους κοινόχρηστους χώρους του Ινστιτούτου, συμπεριλαμβανομένων και των αιθουσών διδασκαλίας. Σταθμοί απολύμανσης με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα μέρη στα σημεία διέλευσης του κοινού και είναι διαθέσιμα στο κοινό προσβάσιμοι σε όλους.

Δυστυχώς το ενδεχόμενο επιβολής νέων περιοριστικών μέτρων δεν έχει αποκλειστεί οριστικά. Στην περίπτωση αυτή, τα μαθήματά μας σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε η μετάβαση στη διαδικτυακή διδασκαλία να είναι άμεση και να διασφαλίζεται η επίτευξη όλων των προκαθορισμένων παιδαγωγικών στόχων καθώς και η ολοκλήρωση του προγράμματος του κάθε μαθήματος.

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης