FFF23: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εθελοντές

23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος
Το Φεστιβάλ των σινεφίλ!

Αυτή την άνοιξη, το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος επιστρέφει στους κινηματογράφους για να γιορτάσει την 23η διοργάνωσή του.

Η συμβολή των εθελοντών στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι πολύτιμη, ανεκτίμητη και απαραίτητη για την επιτυχία αυτής της μεγάλης κινηματογραφικής γιορτής.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προσκαλεί και πάλι όλους-ες-α όσοι μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον κινηματογράφο και τη γαλλική γλώσσα να συμμετάσχουν ενεργά στη διοργάνωση του Φεστιβάλ στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι εθελοντές θα μπορούν να απολαύσουν το πρόγραμμα δωρεάν και να γνωρίσουν τους καλεσμένους της 23ης έκδοσης.

Στα χρόνια που προηγήθηκαν της φετινής διοργάνωσης, το φεστιβάλ είχε την τιμή να φιλοξενήσει κάποιους από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του Γαλλόφωνου πολιτισμού, μεταξύ των οποίων οι: Catherine Deneuve, Emmanuelle Béart, Josiane Balasko, Claudia Cardinale, Anna Mouglalis, Diane Kruger, Ludivine Sagnier, Jane Birkin, Richard Berry, Raphaël Personnaz, Francois-Xavier Demaison, Julie Gavras, Jacques Perrin, Murielle et Delphine Coulin, Tony Gatlif, Alexandre Desplat, Ariane Labed, Carole Bouquet, Patrice Leconte, Arnaud Des Pallières, Nathalie Baye, Valeria Bruni-Tedeschi, Karine Viard, Daphné Patakia.

Φέτος το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Χανιά, από τις 21 έως τις 29 Μαρτίου 2023.

Απαραίτητα προσόντα για τους εθελοντές:

  • να μιλούν ελληνικά
  • να έχουν πολύ καλή γνώση των Γαλλικών και μίας δεύτερης ξένης γλώσσας
  • να είναι πρόθυμοι να εμπλακούν στις διάφορες δραστηριότητες του Φεστιβάλ

Αυτές οι θέσεις εθελοντισμού αφορούν στην Αθηναϊκή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Δηλώστε συμμετοχή:

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα μας, στείλτε την αίτησή σας (βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή) στα ελληνικά ή στα γαλλικά έως τις 14 Φεβρουαρίου 2023 και ετοιμαστείτε να ζήσετε την εμπειρία ενός μεγάλου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ!

Διεύθυνση αποστολής e-mail: [email protected] | Cc. [email protected]

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ FFF23

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης