Πρόγραμμα επιμόρφωσης 2023 για καθηγητές της γαλλικής γλώσσας – Ιανουάριος & Φεβρουάριος

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προτείνει το νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης για το 2023, το οποίο απευθύνεται σε καθηγητές / καθηγήτριες γαλλικής γλώσσας και περιλαμβάνει επιμορφωτικά σεμινάρια και δραστηριότητες για την τάξη, με επίκεντρο την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Εβδομάδα που ξεκινά στις 6 Φεβρουαρίου 2023.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστεί τους επιμορφωτές ΒELC που περιοδεύουν ανά την Ελλάδα για να συναντήσουν τους/τις καθηγητές/τριες και να μοιραστούν την εμπειρία τους.

Τέχνη στο σχολείο – Label FrancEducation
(Δραστηριότητες αποκλειστικά για τα πιστοποιημένα σχολεία)

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος θα προτείνει σχέδια και δραστηριότητες γύρω από μία νέα διατομεακή θεματική: η Τέχνη στο Σχολείο. Με οδηγό την πολυμορφία της τέχνης – από τη ζωγραφική και τον κινηματογράφο, μέχρι τη φωτογραφία – ανακαλύπτουμε νέα μέσα και μεθόδους διδασκαλίας που διεγείρουν την περιέργεια και τον ενθουσιασμό των μαθητών για μία πρωτοποριακή εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας.

Το Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, οι προτεινόμενες δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων του LabelFrancEducation και απευθύνονται αποκλειστικά στα πιστοποιημένα σχολεία της Ελλάδας. Νέες δραστηριότητες θα προστεθούν τους προσεχείς μήνες και για το σύνολο των σχολείων.

Οι σχολικές επισκέψεις συνεχίζονται!

Κάθε Δευτέρα από τις 10:00 έως τις 12:00, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος.

Επικοινωνήστε μαζί μας: [email protected] – 2103398671

 

Συμβουλευτείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης (PDF) για τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο 2023 και εγγραφείτε εγκαίρως στις δράσεις που σας ενδιαφέρουν!

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης