Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Σαμπάνιας με την κάρτα Club IFG

Λάτρεις των φυσαλίδων, γιορτάστε αυτή την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, μαζί με 8 εκατομμύρια συμμετέχοντες απ’ όλο τον κόσμο και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, την Παγκόσμια Ημέρα Σαμπάνιας, « Champagne Day ».

Επειδή ένα μπουκάλι σαμπάνια είναι απαραίτητο, τα Cellier σας προσκαλούν να ανακαλύψετε επιλεγμένες σαμπάνιες και σας προσφέρουν 10% έκπτωση στις αγορές σαμπάνιας*.

* H έκπτωση ισχύει μέχρι το Σάββατο 23/10/2021 και προστίθεται στην έκπτωση 10% που ισχύει για τα μέλη του Club IFG με τη δωρεάν συνδρομή στο Wine Club Cellier. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στον κατάλογο των συνεργατών.

Πώς θα συμμετάσχετε στο Champagne Day;

Για να συμμετάσχετε και εσείς στο παγκόσμιο και εξολοκλήρου ψηφιακό αυτό γεγονός, θα χρειαστείτε μόνο ένα μπουκάλι σαμπάνιας, μερικά ποτήρια (flûtes), το smartphone σας και το #CHAMPAGNEDAY. Μοιραστείτε με τους λάτρεις της σαμπάνιας ανά τον πλανήτη τις δικές σας στιγμές γιορτής προς τιμή του βασιλιά του κρασιού!

Μπορείτε να συμμετάσχετε με διαφορετικούς τρόπους: ανταλλάσσοντας φωτογραφίες και βίντεο, έξυπνες συμβουλές, τις προτιμήσεις και τις εντυπώσεις σας από τη δική σας γευσιγνωσία σαμπάνιας…

Ακολουθήστε το #ChampagneDay και ανακαλύψτε όλα όσα θα μοιραστούν οι «Champagne lovers» του πλανήτη.

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης