Μέτρα ασφαλείας για τους μαθητές του Γαλλικού Ινστιτούτου

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος εφαρμόζει με σχολαστικό τρόπο τα μέτρα προστασίας και τήρησης αποστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους διδάσκοντες και τους μαθητές, στις αίθουσες διδασκαλίας και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, εκτός της αυλής.
  • Για την είσοδο στο Ινστιτούτο είναι απαραίτητη, πέραν του ελέγχου ασφαλείας, και η θερμομέτρηση.
  • Στα κομβικά σημεία του Ινστιτούτου υπάρχουν αντισηπτικά χεριών που μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε συχνά τα αντισηπτικά ή να πλένετε συχνά τα χέρια σας, κυρίως μετά τα διαλείμματα, πριν την επιστροφή στην αίθουσα.

Το προσωπικό μας βρίσκεται στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου ώστε να επιβλέπει και να φροντίζει για την τήρηση όλων των προαναφερόμενων μέτρων.

 

Επιπλέον μέτρα ασφαλείας για τους μαθητές του Γαλλικού Ινστιτούτου :

Για τους ανήλικους μαθητές (παιδιά & έφηβους) : επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ένα γονέα για να συνοδεύσει το(α) παιδί(α) του και να το(α) παραλάβει από τον εσωτερικό χώρο του Ινστιτούτου.
Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ειδική σήμανση που έχει τοποθετηθεί ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση των αποστάσεων.

Οι αίθουσες διδασκαλίας απολυμαίνονται και αερίζονται πριν και μετά από κάθε μάθημα.

Απαγορεύεται στους γονείς να περιμένουν το(α) παιδί(α) τους έξω από τις αίθουσες (στους ορόφους) με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις. Επιτρέπεται μόνο ένας γονέας να παραλαμβάνει το(α) παιδί(α) του από την αίθουσα στα μαθήματα για παιδιά κάτω των 7 ετών.

Τα διαλείμματα των τάξεων γίνονται διαδοχικά, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην αυλή και την καφετέρια.

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης