Ακρόαση: Ελληνόφωνη και Γαλλόφωνη ηθοποιός για το έργο «Σαν μεγάλο σκοτεινό ζώο» του Clément Bondu

Ο Clément Bondu, Γάλλος συγγραφέας και σκηνοθέτης, ετοιμάζει ένα γάλλο-ελληνικό θεατρικό και κινηματογραφικό έργο «Σαν μεγάλο σκοτεινό ζώο» που θα παρουσιαστεί το 2025.

Αναζητεί μια Ελληνίδα ηθοποιό (25-40 χρονών) για να παίξει στα ελληνικά και εν μέρη στα γαλλικά.

Πρόκειται για το ρόλο της Ηλέκτρας, μιας Αθηναίας που δουλεύει όλο το καλοκαίρι σε μια υπηρεσία ανταλλαγής συναλλάγματος στην Ομόνοια και η οποία δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια εξαιτίας των πυρκαγιών γύρω από την πόλη και της ζέστης. Στις νυχτερινές περιπλανήσεις της, γνωρίζει έναν σκύλο ο οποίος την οδηγεί άθελά της στο δίκτυο των ποταμών που βρίσκεται θαμμένο κάτω από το τσιμέντο, ώσπου η ίδια ανακαλύπτει μια (φανταστική) όαση. Ο τίτλος του έργου είναι «Σαν μεγάλο σκοτεινό ζώο».


Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Σίνα 31, 106 80, Αθήνα) κατόπιν πρόσκλησης.

Πρόγραμμα δημιουργίας

◾ Γυρίσματα:
Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2024 – 1 εβδομάδα – Αθήνα

◾ Πρόβες:
1η έως 14 Σεπτεμβρίου 2024 – 2 εβδομάδες – Αθήνα
Άνοιξη 2025 – 4 εβδομάδες – Τουλούζη

◾ Παραστάσεις:
Άνοιξη 2025 – 1 εβδομάδα – Τουλούζη
Φθινόπωρο 2025 – περιοδεία στη Γαλλία (Lyon, Sète, Perpignan).

Επ’αμοιβή

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας και οποιοδήποτε άλλο αρχείο θεωρείται χρήσιμο στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] έως και την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024 στις 19:00.

Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Clément Bondu (Année Zéro) και κάποιες ταινίες μικρού μήκους του εδώ.

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης