Club IFG: Δοκιμάστε το ελαιόλαδο της νέας σοδιάς, στην πόλη της ελιάς!

Προσφορά Νοεμβρίου για τους κατόχους κάρτας Club IFG που αγαπούν το παρθένο ελαιόλαδο!

Αν δεν είστε μέλος στο Club IFG, ενημερωθείτε εδώ για τα προνόμια που προσφέρουμε, καθώς και για τον τρόπο απόκτησης της κάρτας.

__

Ο Νοέμβριος σηματοδοτεί την αρχή της περιόδου συγκομιδής της ελιάς και παραγωγής του ελαιόλαδου. Αποτελεί επίσης αφορμή για να γιορτάσουμε το μυθικό δέντρο, σύμβολο ειρήνης, σοφίας και αρμονίας, που συνδέεται στενά με την πόλη των Αθηνών.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς ανακηρύχθηκε από το συμβούλιο της UNESCO το 2019 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Νοεμβρίου, υπενθυμίζοντας τη σπουδαιότητα της ελιάς σε κοινωνικό, πολιτισμικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό επίπεδο για το σύνολο της ανθρωπότητας, και τη σημασία της προστασίας της. Η ανάγκη για διατήρηση και καλλιέργεια της ελιάς γίνεται ολοένα και επιτακτικότερη στην παγκόσμια προσπάθεια αντιμετώπισης και προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή.

Ο Αριστοτέλης Παναγιώταρος, chef chocolatier του The Dark Side Of Chocolate, αλλά και ιδιοκτήτης του Κτήματος Τομπάζη στο Γαλατά Τροιζηνίας, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε το παρθένο ελαιόλαδο νέας σοδιάς που παράγεται γενιές τώρα στον ιστορικό ελαιώνα βιολογικής καλλιέργειας της οικογένειας Τομπάζη, το πρώτο ελληνικό ελαιόλαδο που βραβεύτηκε στην παγκόσμια έκθεση των Παρισίων του 1900!

Πότε: από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
Πού: στη σοκολατερί The Dark Side of Chocolate (διεύθυνση: Σόλωνος 49)

Η προσφορά: Έκπτωση στην αγορά ελαιόλαδου Τομπάζη 500 ml (10€ αντί 14€) & στο ελαιόλαδο που διατίθεται σε συσκευασία 5 λίτρων (25€ αντί 29€).

Το γνωρίζατε;
– Η Ελλάδα είναι η 3η μεγαλύτερη ελαιοπαραγωγός χώρα στον κόσμο, μετά την Ισπανία και την Ιταλία, με παραγωγή που ξεπερνά τους 280.000 τόνους.
– Το 80% της ελληνικής παραγωγής ανήκει στην κορυφαία ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.
– 65% της συνολικής παραγωγής ελαιόλαδου προέρχεται από την Πελοπόννησο, ενώ ακολουθούν η Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Το παρθένο ελαιόλαδο νέας σοδιάς του κτήματος Τομπάζη
Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης