Κλείσιμο της βιβλιοθήκης Octave Merlier για ανακαίνιση

Η βιβλιοθήκη Octave Merlier θα παραμείνει κλειστή για το κοινό από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2024 για ανακαίνιση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορείτε να δανείζεστε βιβλία με “δανεισμό κατόπιν παραγγελίας”:

  • Ο αριθμός των τεκμηρίων και η περίοδος δανεισμού θα διπλασιαστούν: 10 βιβλία, 4 CD, 8 DVD για 6 εβδομάδες ή, αν το επιθυμείτε, μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2024.
  • Κάντε την επιλογή σας ηλεκτρονικά από τον κατάλογο: www.mediatheque.gr
  • Στη συνέχεια, στείλτε την επιλογή σας στο [email protected]
  • Τηλεφωνήστε μας! Μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 19:00 και θα ετοιμάσουμε μαζί την επιλογή σας.
    Τηλ: 210 33 98 650
  • Οι παραγγελίες σας θα είναι έτοιμες δύο ημέρες αργότερα. Τα βιβλία θα είναι ήδη στο λογαριασμό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να τα παραλάβετε, είναι να δώσετε απλά το όνομά σας.
  • Μέχρι τις 30 Ιουνίου, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και να επιστρέψετε τα δανεισμένα έγγραφα κατά τις κανονικές ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης, δηλαδή από Τρίτη έως Παρασκευή από τις από τις 10:00 έως τις 19:00. Η βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή τα Σάββατα.
    Οι παραγγελίες που δεν θα παραληφθούν εντός της εβδομάδας θα τεθούν εκ νέου σε κυκλοφορία.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και θα σας ενημερώσουμε για τις ώρες και τις ημερομηνίες του θερινού κλεισίματος το συντομότερο δυνατό.

Η ομάδα της βιβλιοθήκης

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης