Προσφορά Club IFG για τον Ιούνιο 2022

Προσφορά για τους κατόχους κάρτας Club IFG 

Αν δεν είστε μέλος στο Club IFG, ενημερωθείτε εδώ για τα προνόμια που προσφέρουμε, καθώς και για τον τρόπο απόκτησης της κάρτας.

__

Αυτό τον Ιούνιο, όλοι στη σέλα!

«Το ποδήλατο είναι ελευθερία, είναι διασκέδαση, κάνει καλό στη σωματική και ψυχική υγεία, κάνει καλό στον ένα και μοναδικό πλανήτη μας. Το ποδήλατο είναι δημοφιλές και πρακτικό, μας εξασκεί και δεν μας μεταφέρει μόνο στο σχολείο, στα μαγαζιά και στη δουλειά αλλά μας οδηγεί και προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. » – Από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, κου António Guterres, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου που γιορτάζεται στις 3 Ιουνίου.

Λάτρεις του ποδηλάτου, η Pedal Worker σας δίνει ραντεβού την Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, για να φροντίσει τη «μικρή σας βασίλισσα» (παρατσούκλι που χρησιμοποιείται στη Γαλλία για το ποδήλατο: la petite reine), πριν ή μετά την ποδηλατάδα, για ποδηλατικές συζητήσεις και συμβουλές για την αγορά του νέου ποδηλάτου σας.

Αθηναίοι ποδηλάτες, επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά δωρεάν τεχνικού ελέγχου και έκπτωσης 50% στην εργασία του ποδηλάτου σας και…συνεχίστε να κάνετε πετάλι!

Πού: Pedal Worker | Σοφοκλή Βενιζέλου 75, Περιστέρι

Πότε: Παρασκευή 3/6: 17:30 – 21:00 & Σάββατο 4/6 : 9:00 – 15:00

TAGS

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης