Τρόπος λειτουργίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος από τις 07 Νοεμβρίου

Tο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος ενημερώνει τους επισκέπτες και μαθητές για τον τρόπο λειτουργίας του, σε συνέχεια της αναστολής δραστηριοτήτων για ολόκληρη την χώρα από το Σάββατο 07.11.2020 και για τρεις εβδομάδες, που ανακοινώθηκε την Πέμπτη 5/11 από την ελληνική κυβέρνηση.

  • Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, τα μαθήματα δια ζώσης θα πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου για όλους τους μαθητές (παιδιά, έφηβοι & ενήλικες). Όλοι οι μαθητές θα λάβουν ένα e-mail με τις σχετικές λεπτομέρειες από το Τμήμα Μαθημάτων.
  • Οι εξετάσεις DELF-DALF-SORBONNE οι οποίες έχουν προγραμματισθεί για το μήνα Δεκέμβριο παραμένουν ως έχουν προγραμματισθεί εκτός εάν ληφθούν συμπληρωματικά μέτρα εκ μέρους της Ελληνικής κυβέρνησης. Τα εξεταστικά κέντρα της επαρχίας ( πλην Αθηνών) θα ανακοινωθούν την προσεχή Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και οι ατομικές προσκλήσεις θα μπορούν να εκτυπώνονται από τους υποψηφίους από τις 20 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση κατά την οποία υπάρξει αλλαγή ημερομηνιών θα ειδοποιηθούν οι υποψήφιοι με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα και θα υπάρχει και ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας.
  •  Η βιβλιοθήκη Octave Merlier θα είναι κλειστή από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Η υπηρεσία «δανεισμός κατόπιν παραγγελίας» αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως οι εκδηλώσεις του 2ου Ψηφιακού Νοεμβρίου συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διαδικτυακά και μπορείτε να τις παρακολουθείτε μέσα από το ifg.gr

Για κάθε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από την ιστοσελίδα και τα κοινωνικά μας δίκτυα ή στα τηλέφωνα: 2103398600

#eimastemazi

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης