Προσφορά Club IFG για τον Μάιο 2022

Προσφορά για τους κατόχους κάρτας Club IFG 

Αν δεν είστε μέλος στο Club IFG, ενημερωθείτε εδώ για τα προνόμια που προσφέρουμε, καθώς και για τον τρόπο απόκτησης της κάρτας.

__

Αυτό τον Μάιο, ανακαλύπτουμε το φυσικό περιβάλλον που μας περιβάλλει!

Το 2000, η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αποφάσισε να ανακηρύξει την 22η Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη βαθιά ανησυχία της για τη συνεχιζόμενη απώλεια της βιοποικιλότητας παγκοσμίως.

Τα δάση, σύνθετα οικοσυστήματα, αποτελούν εξαιρετικές δεξαμενές βιοποικιλότητας και αδιαμφισβήτητα στοιχεία παγκόσμιας κληρονομιάς.

Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή Ημέρα, Η Παρέα του Δάσους προσκαλεί τα παιδιά 4-11 ετών να ανακαλύψουν τα ζώα και τους έμβιους οργανισμούς που συνθέτουν τη βιοποικιλότητα των δασών και των πάρκων της Αθήνας. Είδη φυτών, είδη ζώων, φυσικοί θησαυροί… Ένας συναρπαστικός κόσμος αποκαλύπτεται στα παιδιά μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες στη φύση.

Επωφεληθείτε από την ειδική έκπτωση 20% στις εγγραφές για τα εργαστήρια του Σαββάτου 14 και 21 Μαΐου 2022.

«Τσαλαπετεινοί» για παιδιά 6 έως 11 ετών

Πού; Λόφος Φιλοπάππου
Πότε; Σάββατο 14 Μαΐου 2022, 10.00-12.00

Στο εργαστήρι των Τσαλαπετεινών το θεατρικό παιχνίδι συναντά τη φύση. Η εξερεύνηση του φυσικού χώρου συνδυάζεται με τη μέθοδο του θεατρικού παιχνιδιού και της έκφρασης μέσω των τεχνών. Τα παιδιά αξιοποιούν τα ερεθίσματα της φύσης και τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά και αναπτύσσουν νέες δεξιότητες στο πλαίσιο της ομάδας. Ανακαλύπτουν, καλλιεργούν τη φαντασία τους, διαμορφώνουν και ζωντανεύουν ρόλους και ιστορίες με υλικά της φύσης.

«Τζιτζίκια» για παιδιά 4-7 ετών

Πού; Στο Πάρκο Συγγρού
Πότε; Σάββατο 21 Μαΐου 2022, 11.00-13.00

Στο εργαστήρι των Τζιτζικιών, η επαφή με τα φυσικά υλικά, το σκαρφάλωμα, το σκάψιμο, η ανακάλυψη εντόμων ή καρπών δίνουν στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν μέσα από το βίωμα. Το ελεύθερο παιχνίδι στη φύση και η μη καθοδηγούμενη μάθηση στοχεύουν στην ενίσχυση της κριτικής σκέψης, στη σωματική ενδυνάμωση, στην αυτενέργεια, στη συνεργασία και στην επίλυση δυσκολιών, με ευχάριστο και αβίαστο τρόπο.

 

Εγγραφές: pareatoudasous.gr/contactus

Περισσότερες πληροφορίες: pareatoudasous.gr

TAGS

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης