To IFG στηρίζει το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου

Οι Solal Forte και Agathe Perrault, παρουσιάζουν τη θεματική και τους καλεσμένους του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου:

«Εμπνευσμένοι από τη θεματική του «μπαλώματος» (craft), καλέσαμε φέτος 25 Ευρωπαίους καλλιτέχνες έτσι ώστε να δημιουργήσουν με απροσδόκητους τρόπους. Η πανδημία μας ανάγκασε να προσαρμοστούμε και να αποδεχτούμε το απρόσμενο στην καθημερινότητά μας. Με τα αυτοσχέδια εργαλεία μας, με τα σώματά μας, τις φωνές, τις παρουσίες, τις επιθυμίες μας και με πυξίδα το ένστικτο, αυτή η Έκδοση «μπάλωμα» προσφέρει διαφορετικά καλλιτεχνικά μέσα -γυρίσματα, περφόρμανς, κατασκευές, δρώμενα, συναυλίες- διαδικτυακά και δια ζώσης, στο νησί της Μήλου, από τις 15 Μαΐου έως τις 13 Ιουνίου.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να προσκαλέσουμε το 2021 την Άρια Μπουμπάκη, την Pauline Haudepin, τον Marcus Borja, τον Etienne Blanc και τον Flavien Bellec, καθώς και τις Βένια Σταματιάδη και Εύα Οικονόμου-Βαμβακά να μας συνοδεύσουν σε αυτήν την περιπέτεια και να συμβάλουν στην απελευθέρωση των «κόσμων». Ο καθένας στον τομέα του, η Άρια με το σώμα, η Pauline με το κείμενο που θα συνθέσει, ο Marcus με την χορωδία, ο Etienne και ο Flavien με τις περφόρμανς τους, η Βένια και η Εύα με μια έρευνα ντοκιμαντέρ για τα Θειωρυχεία της Μήλου, θα συμμετάσχουν σ’ αυτές τις ονειρικές απόπειρες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μήλου. Επιπλέον, για να συμπληρώσουμε τους πειραματισμούς αυτούς έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε την Cécile Feuillet, τον Jules Bisson και την Lucie Epicurio, φοιτητές σκηνοθεσίας στην Εθνική Σχολή Δραματικής Τέχνης του Παρισιού (Conservatoire National Supérieur d’art Dramatique de Paris ή CNSAD)».

Πληροφορίες:

Διάρκεια: 15 Μαΐου έως 13 Ιουνίου 2021

festivalinternationalmilos.com

facebook.com/events/550097249712564

facebook.com/festivalmilos

instagram.com/milos.int.festival

Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και του Institut français Paris

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης