7ο Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου: «Une aussi longue absence» του Henri Colpi

Το πολυαγαπημένο ραντεβού του αθηναϊκού κοινού με τον κλασικό γαλλικό κινηματογράφο, το Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου (Plein Air), επιστρέφει το καλοκαίρι 2023 για έβδομη χρονιά.

Η δράση αυτή, μια πρόταση του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, σε συνεργασία με το 13ο Athens Open Air Film Festival, στήνει ξανά την μεγάλη οθόνη της στους υπέροχους κήπους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών για πέντε μοναδικές προβολές κάτω από τ’ αστέρια.

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/09/2023 – 21:00
Une aussi longue absence | Όσα έσβησε ο άνεμος
Henri Colpi – 1961 – 94’
με τους: Alida Valli, Georges Wilson, Charles Blavette

Η Thérèse, που διατηρεί ένα μικρό καφέ στα προάστια του Παρισιού, γοητεύεται από έναν αλήτη που περνάει από το μαγαζί της κάθε μέρα. Εντυπωσιασμένη από την ομοιότητά του με τον συζυγό της, ο οποίος είχε εκτοπιστεί δεκαπέντε χρόνια νωρίτερα, αρχίζει να τον παρακολουθεί και πολλαπλές ενδείξεις την πείθουν ότι πρόκειται πράγματι για εκείνον. Υπομονετικά, προσπαθεί να ημερέψει αυτόν τον άνδρα χωρίς μνήμη…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

🟡 Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου στο χώρο προβολής, μέχρι την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων. Διανομή δελτίων μια ώρα πριν από κάθε προβολή.
🟡 Για πρώτη φορά φέτος, και οι πέντε προβολές στους κήπους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών θα παρουσιαστούν με SDH υπότιτλους για κωφά και βαρήκοα άτομα στα ελληνικά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερους θεατές να απολαύσουν αυτά τα αριστουργήματα του γαλλικού σινεμά. Σε συνεργασία με τη Liminal.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (Διδότου 6)

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ
(Λόρδου Βύρωνος 3, Πεντέλη)

12 Σεπ 2023

21:00

Κήποι της Γαλλικής Σχολής Αθηνών (Διδώτου 6)

Με SDH υπότιτλους.

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου στο χώρο προβολής, μέχρι την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων — Διανομή δελτίων μια ώρα πριν από κάθε προβολή.
7ο Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου: «Une aussi longue absence» του Henri Colpi
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης