Κάλεσμα υποβολής υποψηφιοτήτων στους Διεθνείς Κύκλους Σπουδών του INSP 2023-2024

Έως τις 14 Νοεμβρίου 2022 μπορείτε να υποβάλετε υποψηφιότητα στους διεθνείς κύκλους σπουδών του INSP (πρώην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης) και των Περιφερειακών Ινστιτούτων Διοίκησης που απευθύνονται σε ανώτατους δημόσιους υπαλλήλους.

Υποβολή φακέλου: candidature-formation.insp.gouv.fr

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας: 14 Νοεμβρίου 2022

3 κύκλοι σπουδών μεγάλης διάρκειας ανοιχτοί στους αλλοδαπούς δημόσιους υπαλλήλους και στους δημόσιους λειτουργούς:

1. Ο Μεγάλης Διάρκειας κύκλος σπουδών (CIL) του INSP/ le Cycle International Long (CIL) de l’INSP
(διάρκειας: 13 μηνών + 1 μήνα επιλογής, για την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού), για νέους υψηλά ιστάμενους δημόσιους υπαλλήλους.

Σημ : Το CIL μπορεί να είναι ανοιχτό και να δεχθεί και νέους δημόσιους υπαλλήλους (κατόπιν ιδιαίτερης παραχώρησης).

Αυτή η μεταπτυχιακή εκπαίδευση συνδυάζεται με τρία διαφορετικά επαγγελματικά μεταπτυχιακά: “Επικοινωνία των δημόσιων φορέων”, “Δημόσια Δράση στην Ευρώπη” και “Γενική Δημόσια Διοίκηση”, τα οποία διοργανώνονται από το INSP σε συνεργασία με έγκριτα γαλλικά Πανεπιστημιακά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Paris CELSA ; Paris 1 Panthéon-Sorbonne και Université de Strasbourg.

2. O Διεθνής κύκλος τελειοποίησης (CIP) του INSP/le Cycle International de Perfectionnement (CIP) de l’INSP
(διάρκειας: 8 μηνών, για υψηλά ιστάμενους επιβεβαιωμένους).

Αυτή η μεταπτυχιακή εκπαίδευση συνδυάζεται με δύο διαφορετικά επαγγελματικά μεταπτυχιακά: “Διοίκηση και Διεθνείς Σχέσεις” και “Διοίκηση και Δημόσια Οικονομικά”, τα οποία διοργανώνονται από το INSP σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne και Université de Strasbourg.

3. O Διεθνής κύκλος των IRA (CiIRA)/le Cycle International des IRA (CiIRA)
(διάρκειας: 8 μηνών, απευθύνεται σε νέα στελέχη ενδιάμεσου επιπέδου, που επιθυμούν να διευρύνουν ή να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στον τομέα της διεύθυνσης στη δημόσια διοίκηση).

Τα IRA προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα στους αλλοδαπούς δημόσιους υπαλλήλους να προετοιμάσουν ένα μεταπτυχιακό παράλληλα με αυτή την εκπαίδευση.

© ENA
Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης