Σύμφωνο συνεργασίας με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Μετά την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στις 3 Νοεμβρίου, η Γαλλική Πρεσβεία και το #IFG θα υπογράψουν σύμφωνο συνεργασίας με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

την Τρίτη 16 Μαΐου 2023, στις 3 μ.μ. στο Auditorium Theo Angelopoulos του #IFG. Ελεύθερη είσοδος.

Ο Παραολυμπισμός μεταδίδει ένα μήνυμα ισότητας, αδελφοσύνης και αλληλεγγύης και για το λόγο αυτό θα κατέχει μια εξέχουσα θέση στους Αγώνες του Παρισιού 2024, οι οποίοι θα είναι οι μεγαλύτεροι Παραολυμπιακοί Αγώνες στην ιστορία των Αγώνων.

Η Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, πιστοποιημένη ώς Terre de Jeux 2024, είναι πλήρως προσηλωμένη στη μεγάλη Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή περιπέτεια. Με την υποστήριξη της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων του Παρισιού, η πρεσβεία θα πραγματοποιήσει δράσεις για την προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αξιών, ιδίως με την ανάδειξη των διαφόρων Παραολυμπιακών αγωνισμάτων στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024.

Το κουίζ για τον Παραολυμπισμό στα ελληνικά και στα γαλλικά, που δημιουργήθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, είναι διαθέσιμο στα δίκτυά μας και διατείθεται σε όλους τους Έλληνες εκπαιδευτικούς !

Στα Ελληνικά 👉 ΚΟΥΙΖ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Στα Γαλλικά 👉 QUIZ DES JEUX PARALYMPIQUES

 

Xρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες Όροι χρήσης